Coş de cumpărături
0 obiecte
 
Cele mai vândute
Stativ boxe Stativ boxe
65,00RON  
Lichid baloane Lichid baloane
55,00RON  
 
Oferte Speciale
 

Politica de confidenţialitate

 

   Electronic Audio System certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de legislatia in vigoare pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 
   Electronic Audio System  garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre   Electronic Audio System  pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul Internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala,   Electronic Audio System  nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.
 
    Furnizarea datelor personale catre   Electronic Audio System  nu implica obligativate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. 
 
    Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea în bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. 
 
   Administratorul site-ului Electronic Audio System isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestuia, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment